Kommer åt alla punkter på kroppen

Behandlingen går ut på att med tryck på fötterna behandla kroppens olika organ och funktioner. Detta genom att stimulansen av nervändarna ”lurar” hjärnan att starta självläkningsprocesser i områden med obalans. Låter det som humbug? Fortsätt läsa…

Varje organ eller kroppsdel har ett eller flera områden på fötterna. Masserar man dessa punkter, känner patienten en ömhet medan terapeuten känner ”sandkorn”. Dessa sandkorn, även kallade kristaller, är i själva verket urinsyra och kalkavlagringar från kroppen, vilka hämmar balansen mellan kropp, själ och kroppens organ. Genom tryck och massage på fötterna får man loss kristallerna och flödet i kroppen startar.

Behandlingstid: 30 minuter eller 50 minuter

Alla kroppens punkter

Till funktioner och organ har sin särskilda plats på fötterna. Genom tryck på dessa punkter startar kroppens självläkningsprocess.
En uråldrig behandlingsmetod

Zonterapi är en gammal behandlingsform som ursprungligen, troligtvis, upptäcktes av kineserna för mer än 5000 år sedan. Man har hittat gravteckningar som visar att även egyptierna varit medvetna om tekniken, liksom indier, japaner samt nord- och sydamerikanska indianer.

Priser

670 kr

Zonterapi 50 min

470 kr

Zonterapi 30 min